Bedrift
Grupper og Bedrift
20200219 Fotografi Voss Vind 5DMKIII MG 4615

SOSIALT OG MINNERIKT

Hjå VossVind kan de samle bedriften eller gjengen for en sosial og minnerik opplevelse.

Her kan dit firma samles for noko heilt spesielt.  Enten dykk skal samle gjengen for team-building eller ha kundesamling, så er VossVind noe unikt. Me legger tilrette for deiras:

  • Team-building
  • Blåturer
  • Kick-off
  • Dagpakker
  • Kurs
  • Kundemøte
  • Julebord
  • Leiarsamling
  • Utdrikningslag

SAMHOLD OG MESTRING

Å fly i vindtunnel er ei unik opplevelse. Det å komme seg ut av komfortsonen og prøve noe nytt sammen er noko som skaper samhold og mestringsfølelse. Flyging er for alle og einkvar. Det er ingen hindringar (sjølv om du har eit handikap eller trur du er for gammal) og det kreves ingen forkunnskaper, her flyr du ifrå fyrste sekund!

Me skreddarsyr pakker som skal passe for deg og dine tilsatte, samt dykkar formål med turen. Me hjelper med å booke overnatting, samt andre aktivitetar om ønskeleg.

PAKKER OG PRISAR FOR BEDRIFT OG GRUPPER

Me har i hovudsak tre forskjellige pakker; liten, medium og stor. 

Alle pakkene våre inkluderar opplæring, instruksjon, flyging og debrief av instruktør som fyl dykk heile tida, samt alt nødvendig utstyr (dress, øyreproppar, hjelm og briller).

Antall personar

Liten pakke

(2 flygingar  x1,5 minutt p.p)

For dykk  som ynskjer å prøva vindtunnelen og følelsen av å fly.

Medium pakke

(4 flygingar  x 1,5 minutt p.p)

For dykk som ynskjer å prøva vindtunnelen, med betre tid til å lære og ha det kjekt. Kanskje meistrar dykk å fly på eigenhand?

Stor pakke

(6 flygingar  x1,5 minutt p.p)

For dykk som verkeleg vil føle meistring og sjølvtillit.  Kva med å avlsutte med ein 71 grader nord-konkurranse mot kvarandre?

1-4 880 kr/person 1460 kr/person 1980 kr/person
5-10 840 kr/person 1395 kr/person 1890 kr/person
11-20 820 kr/person 1360 kr/person 1840 kr/person
21-30 800 kr/person 1320 kr/person 1790 kr/person
frå 31 780 kr/person 1285 kr/person 1750 kr/ person

*71 grader nord -konkurransen er oppkalt fra da 71 grader nord var her med sin kjendisversjon. Etter å ha flydd ei stor pakke har ein nok kontroll til å kunne konkurrere. Konkurransen går ut på du skal stave eit ord ved å fly og ta på bokstavar som heng på vindtunnelveggen i rett rekkefølgje. Om de vil kan de sjølve velja ordet. Kva med eit ord som hintar om kvar gjengen dykkar skal etterpå?

FULL PAKKE

Me kan planlegge og skreddarsy eit opplegg som passar din bedrift – overnatting, måltid, andre aktivitetar og transport. På forespørsel kan me også booke inspirerande føredragshaldarar, som f.eks. Aleksander Gamme (eventyrer), Karina Hollekim (freestyle skiløpar og basehoppar), Espen Fadnes (profesjonell basehoppar) eller kva med vår eigen Kari Traa?

 

Me legg til rette for at di bedrift skal få ei oppleving for livet!