Bedrift
Grupper og Bedrift
20200219 Fotografi Voss Vind 5DMKIII MG 4615

SOSIALT OG MINNERIKT

Hjå VossVind kan de samle bedriften  eller gjengen for en sosial og minnerik opplevelse.

Her kan dit firma samles for noko heilt spesielt.  Enten dykk skal samle gjengen for team-building eller ha kundesamling, så er VossVind noe unikt. Me legger tilrette for deiras:

  • Team-building
  • Blåturer
  • Kick-off
  • Dagpakker
  • Kurs
  • Kundemøte
  • Leiarsamling
  • Utdrikningslag

SAMHOLD OG MESTRING

Å fly i vindtunnel er ei unik opplevelse. Det å komme seg ut av komfortsonen og prøve noe nytt sammen er noko som skaper samhold og mestringsfølelse. Flyging er for alle og einkvar. Det er ingen hindringar (sjølv om du har eit handikap eller trur du er for gammal) og det kreves ingen forkunnskaper, her flyr du ifrå fyrste sekund!

Me skreddarsyr pakker som skal passe for deg og dine tilsatte, samt dykkar formål med turen. Me hjelper med å booke overnatting, samt andre aktivitetar om ønskeleg.

PAKKER OG PRISAR FOR BEDRIFT OG GRUPPER

Me har i hovudsak tre forskjellige pakker; liten, medium og stor. 

Alle pakkene våre inkluderar opplæring, instruksjon, flyging og debrief av instruktør som fyl dykk heile tida, samt alt nødvendig utstyr (dress, øyreproppar, hjelm og  briller).

Antall personar

Liten pakke

(2 flygingar  x1,5 minutt p.p)

For dykk  som ynskjer å prøva vindtunnelen og følelsen av å fly.

Medium pakke

(4 flygingar  x 1,5 minutt p.p)

For dykk som ynskjer å prøva vindtunnelen, med betre tid til å lære og ha det kjekt. Kanskje meistrar dykk å fly på eigenhand?

Stor pakke

(6 flygingar  x1,5 minutt p.p)

For dykk som verkeleg vil føle meistring og sjølvtillit.  Kva med å avlsutte med ein 71 grader nord-konkurranse mot kvarandre?

5-10 825 kr/person 1365 kr/person 1850 kr/person
11-20 805 kr/person 1330 kr/person 1805 kr/person
21-30 785 kr/person 1295 kr/person 1755 kr/person
31-40 765 kr/person 1260 kr/person 1710 kr/person
41-50 745 kr/person 1225 kr/person 1655 kr/ person

*71 grader nord -konkurransen er oppkalt fra da 71 grader nord var her med sin kjendisversjon. Etter å ha flydd ei stor pakke har ein nok kontroll til å kunne konkurrere. Konkurransen går ut på du skal stave eit ord ved å fly og ta på bokstavar som heng på vindtunnelveggen i rett rekkefølgje. Om de vil kan de sjølve velja ordet. Kva med eit ord som hintar om kvar gjengen dykkar skal etterpå?

FULL PAKKE

Me kan planlegge og skreddarsy eit opplegg som passar din bedrift – overnatting, måltid, andre aktivitetar og transport. På forespørsel kan me også booke inspirerande føredragshaldarar, som f.eks. Aleksander Gamme (eventyrer), Karina Hollekim (freestyle skiløpar og basehoppar), Espen Fadnes (profesjonell basehoppar) eller kva med vår eigen Kari Traa?

 

Me legg til rette for at di bedrift skal få ei oppleving for livet!