Me anbefalar alle å vera tidleg ute for å booke tid. Sjå ledige tidspunkt i bookingkalendaren. Den er alltid live-oppdatert.

Me fylgjer nasjonale og lokale tilrådingar for å bekjempe covid-19, les meir her.

VELKOMEN TIL VOSSVIND

VossVind er Noregs fyrste vertikale, resirkulerande vindtunnel. I ein vindtunnel kan ein oppleva å fly i trygge og kontrollerte omgjevingar.  Mange tenker at å fly i vindtunnell må vera ekstremsport, men det er det ikkje.

Det er heilt trygt. Det er berre frykteleg spennande!

KVEN KAN FLY?

Den eldste som har flydd hjå oss er 100 år gamal, og den nedre aldersgrense er 5 år. Mange tenker at å fly i vindtunnel må vera ekstremsport, men det er det ikkje. Personar med ulike handicap kan koma å fly med oss. Alle kan fly!

BEDRIFT

Hjå VossVind kan de kombinere det faglege med det sosiale på ein og same stad.
VossVind er den perfekte plassen å ta med tilsatte og/eller kundar på møte, teambuilding, kickoff og liknande arrangement.

FØRSTEGONGSFLYGAR?

Du treng ingen forkunnskapar for å koma og fly med oss. Alle nybegynnerpakkene våre omfattar instruksjon, leige av utstyr og ein instruktør som følgjer deg heile tida.

PAKKER OG PRISAR

Hjå oss blir du Supermann!
Sjølvsagt skal du fly og oppleva følelsen av fritt fall! Me har ulike pakkeløysingar for store og små grupper, bedrifter, utdrikkingslag og familiar og vener på opplevingstur.

om
Vossvind

Vossvind vart etablert i november 2007 etter at gründeren Thomas Hårklau kom med ideen. VossVind opna dørene 28. april 2012.

om
vindtunnelen

VossVind er Noregs fyrste vertikale, resirkulerande vindtunnel. I ein vindtunnel kan ein oppleva å fly i trygge og kontrollerte omgjevingar.

0
m bygghøgd
0
m Flykammer-diameter
0
m Flykammer-høgd
0
Antall hestekrefter
Kjøp gåvekort
Ei perfekt gåve til ein du er glad i
FOTO
GALLERI

Nyhende
Gøy for hele familien
Informasjon om covid-19 tilrådingar

24. september 2021: Oppdatert informasjon om covid-19 tilrådingar: Grunna mykje mindre smitte i Noreg, går me no bort frå munnbindpåbodet…

Adresse

VossVind Drift AS
Oberst Bulls veg 28
N-5705 VOSS

Telefon

Telefon: +47 40105999

E-mail

post@vossvind.no

Opningstider

Opningstider:

Tysdag-laurdag: 12:00-20:00

Sundag: 12:00-18:00

Sjå ledige tidspunkt i bookingkalendaren. Den er alltid live-oppdatert.